Ainekset
6-10 kovaksi keitettyä kananmunaa
1l vettä
2 kpl kalaliemikuutio
rouhittua valkopippuria
*suolaa
noin 1-1½ kuohukermaa
Reilu kourallinen silputtua tilliä/ruohosipulia tai kevätsipulin vihreää varsiosaa Maizena vaalea suuruste
Valmistusohje
Keitä kananmunat koviksi. Jäähdytä ja kuori.
Kuumenna vesi ja sekoita joukkoon kalaliemikuutiot. Lisää joukkoon valkopippuria. Silppua joukkoon kanamunat. Kanamunaleikkuri on tässä hyvä apu. Laita joukkoon kerma ja anna kiehahtaa uudelleen. Sekoita joukkoon Maizenaa oman makusi mukaan miten sakeaksi kastikkeen haluat.
Noudata pakkauksen ohjeita. Tarkista maku. Lisää suolaa tarpeen mukaan.
Kalaliemikuutioissa on suolaa aika paljon!
Lisää lopuksi yrtti.
Tarjoa esimerkiksi keitettyjen perunoiden ja kalan kera.