Ainekset
1 kpl Myllyn Paras pyöreä suolainen piirakkataikina
3 munaa
2 dl ruokakermaa
300g cheddar juustoraastetta
*suolaa
valkopippuria rouhittuna
Resepti
Sulata piirakkataikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli ja aseta piirakkataikina pohjalle ja reunoille. Pistele haarukalla pohja.
Esipaista 225 asteessa noin 10 minuuttia.
Yhdistä täytteen ainekset ja sekoita hyvin. Kumoa täyte esipaistetun piirakkataikinan päälle ja jatka paistamista 200 asteessa noin 30 minuuttia.
Anna jäähtyä hetki ennen tarjoilua.
* juusto itsessään on aika suolainen, joten suolaa ei ole välttämättä tarvitse laittaa. Myös yrtit toimii suolan korvaajana ja tuo lisää ja toisenlaista makua piirakkaan.
Vinkki
Voit kaulia taikinan kahden leivinpaperin välissä. Toista voit hyödyntää jos käytät esimerkiksi herneitä/riisiä painoina esipaiston aikana.
