Seuraa meitä: Tutustu löytämiimme resepteihin

Gluteeniton pinaattipannari veteen

1 pss pakastepinaattia (150g)

8dl vettä

2 munaa

1 tl suolaa

35-40g rypsiöjyä,  sulatettua voita tai margariinia tai muuta rasvaa

5 dl gluteenittomia jauhoja ( 1dl kauralese, 1dl kaurajauho + 3dl semper mix vaalea jauhoseos)

Sulata pinaatti (itse sulatan mikroaaltouunissa). Mittaa kulhoon vesi, lisää munat, suola ja rasva. Sekoita. Lisää joukkoon jauhot vähissä erin koko ajan vispaten. Lisää lopuksi pinaatti.

Anna taikina turvota noin 30-45min.

Laita uunipellille leivinpaperi. Voit rutistaa leivinpaperia ja kostuttaa peltiä niin saat leivinpaperin paremmin pysymään paikallaan, kunnes saat pannarimassan päälle.

Sekoita pannaritaikinaa vielä. Kaada uunpellille.

Paista 200-225 asteessa kunnes kypsä. Noin 30-40 min uunista riippuen.

Tarjoa esimerkiksi puolukan tai puolukkasurvoksen ja sokerin kera.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *