Broileripata (jääkaapin jämäpata)

0
(0)

n. 600g broileria

noin 250 g porkkanaa

1-2 kesäkurpitsaa

paprikaa

tomaattimurska/paseerattu tomaatti

suola, mustapippuri, timjami

(kana/kasvisfondi)

vettä

ripaus sokeria

öljyä tai muuta rasvaa paistamiseen

Tarvittaessa voit suurustaa mm maizenasuurusteella tms.

Tämä tosiaan on tehty rippeistä mitä jäänyt, joten siksi ei tarkkoja määriä.

Teko-ohje

Pese porkkanat, kesäkurpista ja paprika. Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa  jos haluat. Pilko pieniksi.

Laita pataan tilkka rasvaa ja freesaa kasvikset. Ensin porkkanat ja sitten kesäkurpitsa. Lopuksi paprikat. Lisään vain joukkoon vähitellen. Vettä sen verran että peittyvät   ja mausteet. Lisää tomaattimurska tms.

Ja ripaus sokeria.

Paista paistinpannulla pienissä erissä broileri ja lisäät vain pataan aina paistoerän valmistuessa. Riittää, ,että saavat vähän väriä pintaan.

Kypsyvät sitten loppuun padassa.

Kun olet paistanut kaiken broilerin voit  laittaa padan uuniin hautumaan.  Tämä todellakin voi ja saa hissukseen tulla valmiiksi.

Riittää, että porkkanat ovat pehmeitä ja broileri kypsää. 150-175`C 1-2h.

Suurusta jos tarpeen.  Reilusti timjamia.

Tarjoa riisin/perunan/pastan kera.

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 0 / 5. Arvostelut: 0

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa