
n. 600g broileria
noin 250 g porkkanaa
1-2 kesäkurpitsaa
paprikaa
tomaattimurska/paseerattu tomaatti
suola, mustapippuri, timjami
(kana/kasvisfondi)
vettä
ripaus sokeria
öljyä tai muuta rasvaa paistamiseen
Tarvittaessa voit suurustaa mm maizenasuurusteella tms.
Tämä tosiaan on tehty rippeistä mitä jäänyt, joten siksi ei tarkkoja määriä.
Teko-ohje
Pese porkkanat, kesäkurpista ja paprika. Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa jos haluat. Pilko pieniksi.
Laita pataan tilkka rasvaa ja freesaa kasvikset. Ensin porkkanat ja sitten kesäkurpitsa. Lopuksi paprikat. Lisään vain joukkoon vähitellen. Vettä sen verran että peittyvät ja mausteet. Lisää tomaattimurska tms.
Ja ripaus sokeria.
Paista paistinpannulla pienissä erissä broileri ja lisäät vain pataan aina paistoerän valmistuessa. Riittää, ,että saavat vähän väriä pintaan.
Kypsyvät sitten loppuun padassa.
Kun olet paistanut kaiken broilerin voit laittaa padan uuniin hautumaan. Tämä todellakin voi ja saa hissukseen tulla valmiiksi.
Riittää, että porkkanat ovat pehmeitä ja broileri kypsää. 150-175`C 1-2h.
Suurusta jos tarpeen. Reilusti timjamia.
Tarjoa riisin/perunan/pastan kera.