Lohimousse

0
(0)

Ainekset:

200-250 g kypsää lohta

100 – 120 g smetanaa

3-4 rkl kevätsipulia

valkopippuria myllystä muutama kierros

suolaa tarvittaessa

Resepti:

Revi lohi pieneksi.  Lisää joukkoon smetana, mausteet ja  ohuiksi renkaiksi leikattu kevätsipuli. Sekoita hyvin.  Nosta jääkaappiin  muutamaksi tunniksi maustumaan.

Leivän päälle, ruisnappeihin, jopa voileipäkakkuun täytteeksi.

Tähän käy paistettu lohi, loimutettu, savustettu,  kylmäsavustettu tai graavilohi.

Annoksessa pohjalla mallaslimppua, hieman rasvaa leivän päälle, lohimousseeta, muikun mätiä  ja tilliä.  Mädin päälle pieni suola. 6 leipäpalaan meni koko annos tuota lohimousseeta  ja 100 g purkki mätiä.

Lohimousse

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 0 / 5. Arvostelut: 0

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa