Seuraa meitä: Tutustu löytämiimme resepteihin

Tonnikalatahna

½ rasia tuorejuusto  makuna ruohosipuli (L)

1 prk tonnikalapaloja vedessä

½  prk creme frainchea eli noin 100g (L)

Mustapippuria myllystä maun mukaan

Kuivattua ruohosipulia. Myös tuore käy.

Valuta tonnikala ja riko palat pieneksi ihan haarukalla.  Sekoita kulhossa tuorejuusto ja  creme frainche. Pippuri ja ruohosipuli sekaan. Ja tonnikala. Sekoita hyvin. Kansi tai kelmu päälle.  Laita jääkaappiin maustumaan ainakin 1h.

Nauti leivän päällä tai  esimerkiksi erillisenä kalaversiona jouluaterialla. Jos olisi ollut niin tuoretta ruohosipulia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *