Sirlyn perjantairesepti

0
(0)

Sirly Schinmann on sopinut 6kk markkinointiyhteistyön Keittiömaailman kanssa. 

”Sirlyn perjantairesepti” julkaistaan kevään ajan kerran kuukaudessa. Tarkoituksena julkaista helppoja, mutta mielenkiintoisia reseptejä kiireisen arjen keskellä.

Aurora Estaten naiset Sirly Schinmann ja Heidi Seikkula kirjoittavat life style sekä ruokakirjaa Lapista jonka Cozy publishing julkaisee syksyllä 2020.

Keittiömestari Sirly Schinmann loihti Keittiömaailmalle maukkaan reseptin joulun välipäivien iloksi. Tässä Sirlyn mietteet uskomattoman herkullisesta reseptistä:

”Välipäivien reseptinä toimii Juustoleipä! Se on ollut kysytyin resepti ravintolassamme. Teimme leipää ensimmäisenä vuotena ja moni on kaivannut sitä takaisin valikoimaan. Tyylimme on muuttunut hieman matkan varrella, mutta mielellämme paljastamme reseptin teille!”

Kuva Marko Vasara

JUUSTOLEIPÄ

2 pkt raclette juusto viipaleita
4 valkosipulin kynttä
300g voita
1 nippu persiljaa
1 vaalea iso leipä
Suolaa ja pippuria

Lämmitä uuni 200 asteeseen.
Leikkaa leipään viillot joka suuntaan. Pilko valkosipuli, persilja ja sekoita se huoneenlämpöiseen voihin. Mausta suolalla ja pippurilla.
Voitele jokainen väli reilulla valkosipuli voilla ja laita raclette juusto jokaiseen väliin.

Paista uunissa kunnes juusto on kunnolla sulanut välissä. Koristele persiljalla ja tarjoile kuumana!

Valokuva Marko Vasara, astia Pentik Ava tarjotin.

RIESKA PIZZA

1 iso rieska
0,5 punasipulia
6rkl maustamatonta tuorejuustoa
5rkl majoneesia
300g kylmäsavulohta
0,5dl puolukoita
Tilliä ja mätiä koristeluun

Levitä maustamatonta tuorejuustoa rieskan päälle. Leikkaa pizzapaloiksi. Asettele jokaiselle palalle lohta, mätiä ja pursota majoneesi. Leikkaa sipuli aivan pieneksi ja ripottele tasaisesti pizzan päälle. Koristele puolukoilla ja tillillä. Maailman helpoin pizza ja niin herkullinen! Vinkkinä, jos rieska ei ole aivan juuri leivottu, voit käyttää sen ennen täyttämistä nopeasti kuumassa uunissa, lämmin rieska on taas kuin tuore!

Resepti on valmistettu ja kuvattu Sirlyn upeassa Petra-keittiössä, joka suunniteltiin huippukokin kotikeittiöksi uuteen taloon.

Aurora Estate- Revontulten tila muodostuu 3:sta rakennuksesta. 

Päärakennuksemme valmistui joulukuussa 2015, rakennuksessa on 7 huonetta ja 50 paikkainen fine dining ravintola. Ruokamme on suurilta osin lähiruokaa jossa voi havaita eurooppalaisia tuulahduksia.
Pihapiirissämme on myös tunnelmallinen Jussan pirtti joka taipuu niin tilausravintolaksi, kuin kokoustilaksi. Ulkona voit katsoa revontuli jacuzzista tai pulahtaa avantoon.

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 0 / 5. Arvostelut: 0

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa