Santa Maria Cheddar Cheese Sauce ja Santa Maria Dip Nacho Cheese Style -tuotteiden takaisinveto

0
(0)

Paulig vetää takaisin Santa Maria Cheddar Cheese Sauce- ja Santa Maria Dip Nacho Cheese Style -tuotteet ruokaturvallisuusriskin vuoksi. Takaisinveto koskee kaikkia Cheddar Cheese Sauce (3000 g) -tuotteita, joiden parasta ennen -päiväys on välillä 1.6.2024- 31.8.2024 sekä Dip Nacho Cheese Style (250 g) -tuotteita, joiden parasta ennen -päiväys on välillä 1.6.2025-31.8.2025. 

Ruokaturvallisuusriski liittyy yksittäisessä juustokastikkeen tuotantoerässä vahvistettuun bakteerihavaintoon. Varotoimenpiteenä kaikki tuotantoerät vedetään takaisin. 

Ruokamyrkytyksiä ei ole tähän mennessä ilmoitettu.

Bakteeri voi aiheuttaa pahoinvointia ja oksentelua. Mikäli oireita ilmenee, ne menevät yleensä ohi 24 tunnin kuluessa. 

Paulig on ollut yhteydessä tuotteen toimittajaan varmistaakseen riittävät toimenpiteet, ettei vastaavaa tapahdu jatkossa.  
 
Ohjeet kuluttajalle

Takaisinvedettäviä tuotteita ostaneiden kuluttajien ei tule käyttää tuotteita ja heitä pyydetään ottamaan yhteyttä Pauligin kuluttajapalveluun korvauspyyntöä varten. 


Kuluttaja- ja asiakaspalvelu 

Pauligin Kuluttajapalvelu  
Puh. 0800 0110 (ark. 9–12.30)  
kuluttajapalvelu@paulig.com

Pauligista  
Paulig on perheomisteinen elintarvikeyritys, joka rakentaa uutta ja vastuullista ruokakulttuuria – sekä ihmisille että maapallolle. Pauligilta saa kaikkea maistuvaa: kahvia ja kylmiä juomia, Tex Mex- ja snacks -tuotteita, mausteita sekä kasvipohjaisia vaihtoehtoja. Yrityksen brändejä ovat Paulig, Santa Maria, Risenta, Poco Loco ja Zanuy. Vuonna 2022 Pauligin liikevaihto oli 1,1 miljardia euroa ja konsernin palveluksessa on 2 300 työntekijää 13 eri maassa. He kaikki panostavat lupaukseen ”For a life full of flavour”.  www.pauliggroup.com  

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 0 / 5. Arvostelut: 0

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa