Ribsit uunissa

0
(0)

Ainekset

3  pkt  Snellman  maatiaispossun iso lihaisa spare ribs

1 plo Sweet Baby Ray`s Hickory Brown Sugar kastike

Muut tarvikkeet

alumiinifoliota

iso vuoka

Valmistus

Ota lihat huoneenlämpöön  30 minuuttia  ennen valmistamista.

Putsaa liha ja kuivaa molemmin puolin talouspaperilla.

Leikkaa liha  kolmeen (3) osaan  välistä.

Aseta lihat isoon vuokaan. Osa menee vähän limittäin.

Laita  foliota vuoan päälle kauttaaltaan.

Paista lihoja ensin folion alla  noin 2h  150C.

Ota folio pois ja sivele lihojen päälle kastiketta. Paista uunissa 160C 1h.

Käännä lihat, sivele kastiketta ja paista  150C (huom asteet vaihtui) 1h.

Toista kääntäminen  ja maustekastikkeen lisääminen vielä kahdesti.

Viimeisellä paistoerällä  seuraa lihan tummumista.

Paistoaika on kaikkiaan 6h.  Itse tykkään et ribsit on varsin tummia. Tähän erään menee lähes koko pullo maustekastiketta. 

Tässä ohjeessa käytetyt lihat painoivat raakapainoltaan yhteensä  noin 2.3kg.

Käytetty Ikean Koncis uunivuoka 40×32 cm.

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 0 / 5. Arvostelut: 0

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa