Raaka-aiheet
porsaankyljyksiä
suolaa
kanamunia
mustapippuria rouhittuna
vehnäjauhoja
korppujauhoa
rasvaa paistamiseen
Resepti
Huuhtaise kyljykset. Jätä odottamaan
Ota usea astia ja riko yhteen kanamunia ja sekoita rakenne rikki.
Vehnäjauhoja yhteen ja lisää suolaa ja pippuria. Sekoita.
Korppujauhoa yhteen ja lisää suolaa ja mustapippuria. Sekoita jälleen.
Painele kyljys ensin vehnäjauhoon kauttaaltaan. Sitten pyörität kanamunassa hyvin, valuta pahimmat, ja lopulta painele kyljysten korppujauhossa.
Anna kyljysten levätä. Paista rasvassa molemmin puolin kauniin ruskeaksi. Nosta paistetut pataan.
Kypsennä lopuksi kannen alla uunissa.
150 astetta tasalämpö ja noin 1h -1½h. Kokeile kypsyyttä.
Valmis kyljysten on mehevä ja liha irtoaa hyvin luusta.
Tarjoa esimerkiksi perunamuusi kera.










