Paneroidut porsaankyljykset

0
(0)

Raaka-aiheet

porsaankyljyksiä

suolaa

kanamunia

mustapippuria rouhittuna

vehnäjauhoja

korppujauhoa

rasvaa paistamiseen

Resepti

Huuhtaise kyljykset. Jätä odottamaan

Ota usea astia  ja riko yhteen kanamunia ja sekoita rakenne rikki.

Vehnäjauhoja yhteen ja lisää suolaa ja pippuria. Sekoita.

Korppujauhoa yhteen ja lisää suolaa ja mustapippuria. Sekoita jälleen.

Painele kyljys ensin vehnäjauhoon kauttaaltaan. Sitten pyörität kanamunassa hyvin, valuta pahimmat,  ja lopulta painele kyljysten korppujauhossa.

Anna kyljysten levätä. Paista rasvassa molemmin puolin kauniin ruskeaksi. Nosta paistetut  pataan.

Kypsennä lopuksi  kannen alla uunissa.

150 astetta tasalämpö  ja  noin 1h -1½h. Kokeile kypsyyttä.

Valmis kyljysten on mehevä ja liha  irtoaa hyvin luusta.

Tarjoa  esimerkiksi perunamuusi kera.

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 0 / 5. Arvostelut: 0

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa