Oikeat laitteet auttavat oikeaan lopputulokseen

0
(0)

Vaikka ruokaa voi tehdä alkeellisillakin välineillä ja me ihmiset tulemme vähällä toimeen- kaipaamme aina silloin tällöin myös niitä oikeasti auttavia keittiön välineitä. Siinä auttaa Elektrolux.

Ja jos samalta toimittajalta on vielä mahdollista saada myös tarvikkeet, niin olisiko jo aikaa käydä katsomassa, mitä kaikkea olisi tarjolla.

TIETOA ELECTROLUXISTA

For better living. Designed in Sweden.

Ruotsalaisten arvojemme mukaisesti, suunnittelemme tuotteemme aina huolellisesti ja luontoa ajatellen. Meille on tärkeää huolehtia siitä, että planeettamme säilyy hyvinvoivana myös tuleville sukupolville. Tehtävämme ei ole vain luoda makuelämyksiä, pitää huolta vaatteistamme ja luoda mukavuuksia koteihin, vaan autamme myös ihmisiä antamaan laatuaikaa itselleen.

Sata vuotta parempaa elämänlaatua

Electrolux on luonut parempaa elämänlaatua jo 100 vuoden ajan. Olemme ylpeitä siitä mitä olemme saavuttaneet, emmekä suinkaan aio pysähtyä tähän. Tutustu tämänhetkisiin ja tuleviin Better Living Programme -projekteihimme.

Better Living Program

Better Living Program on Electroluxin 11-vuotinen toimintasuunnitelma, jonka tavoitteena on luoda parempaa elämänlaatua ja kestävämpiä elintapoja ympäri maailmaa. Olemme koonneet listan 100 kunnianhimoisesta teosta, jotka pyrimme toteuttamaan vuoteen 2030 mennessä. Nämä teot edustavat sitoutumistamme neljään päätavoitteeseemme, jotka ovat Better Eating, Better Garment Care, Better Home Environment ja Better Company.

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 0 / 5. Arvostelut: 0

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa