Maustevoi kevätsipulista

0
(0)
  • 1 nippu Pirkka kevätsipuli
  • 375 g kirnuvoita
  • Arkki leivinpaperia tai tuorekelmua

Resepti

Nosta voi hyvissä ajoin huoneenlämpöön pehmenemään. Vaihtoehtoisesti voit kuutioita voin pienemmäksi, jolloin pehmeneminen nopeutuu.

Huuhtaise  kevätsipuli  ja siisti jos tarpeen. Silppua kevätsipuli mahdollisimman pieneksi.

Sekoita pehmennyttä voita hieman  ja lisää joukkoon kevätsipuli. Sekoita hyvin.

Nostele tasainen vana maustevoita arkin/kelmun melkein keskiosaan. Rullaa arkkia massan ympäri ja muotoile tasaisen  tangon muotoon. Käytä apuna leivinpaperin reunoja ja kierrä varoen.

Taita päädyt alle ja laita jääkaappiin muutamaksi tunniksi. Viipaloi haluamasi kokoinen pala ja kruunaa sillä annoksesi  pihvi, kala tai jopa pasta-annos.

Käytä tuote muutaman päivän aikana. Toki voit pakastaa osan, mutta huomioi, ettei säily siellä ikuisuuksia. En säilöisi 2 kuukautta enempää. Pakastaessa suosittelen pakastamaan annosnapeiksi leikattuina. Emme lisänneet suolaa tai muita mausteita. Voissa oli suolaa ja muissa ruoissa.  Tämä maustevoi  oli raikas maultaan.

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 0 / 5. Arvostelut: 0

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa