Ainekset
Pohja
1 kpl Sunnuntai murotaikina 400g pakaste
TAI
1 kpl Myllyn Paras pyöreä piirakkataikina 380g pakaste
Reseptiohjeet
Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli taikinaa hieman ohuemmaksi ja paista 200 asteessa 7-9 minuuttia murotaikina tai 12-15 minuuttia piirakkataikina uunin keskitasolla. Jäähdytä ja nosta tarjoiluastiaan. Siirrossa kannattaa käytä apuna paiston aikana käytettyä leivinpaperia.
Täytteen ainekset
1 prk eli 2dl vispikermaa
Sallisen vaniljakreemijauhetta
vettä
minivaahtokarkkeja
mantelilastuja tai mantelirouhe
pakastekuivattua vadelmaa
vadelmia
karhunvatukkaa
tai muita marjoja
Kreemitäytteen valmistus
70g Sallisen vaniljakreemijauhetta
1½ dl vettä
2 dl vispikermaa vaahdotettuna
Sekoita vesi ja vaniljakreemijauhe. Sekoita joukkoon vaahdotettu vispikerma. Nosta seos jääkaappiin tasaantumaan 15 minuutiksi.
Pizzan täyttäminen
Levitä paistetun piirakkapohjan päälle kreemi. Lisää marjat, mantelilastuja, kuivattua vadelmaa ja minivaahtokarkit. Nosta jääkaappiin vähintään 4 tunniksi. Leikkaa ja nosta tarjolle. Parhaimmillaan pohja on seuraavana päivänä. Tällöin pohja on pehmeä ja hieman mureneva. Kakkulapiolla sai hyvin otettua peruspizzan tapaisia kolmiolohkoja.

Vinkit
Marjoja vaihtamalla saa uutta makua. Mantelin tilalle voi kokeilla esimerkiksi pekaanipähkinää. Pienet suklaapalat sopii täytteeksi. Myös nonparellit sopivat.
Jos kaipaa pehmeämpää pohjaa niin vaihtoehdoksi on pullataikina tai lehtitaikina.