Ainekset
1 tuore kurkku
2 rasiaa eli 500g kirsikkatomaatteja
2 punttia lehtipersiljaa
2 kpl lehtisalaatti
mustapippuria myllystä
hieman suolaa
Oliiviöljyä kastikkeeksi
* halutessasi lisää salaattii 1 pkt Fetaa murustettuna joukkoon.
Salaatin kokoaminen
Huuhtaise kurkku, tomaatit ja salaatit. Kuivaa ne.
Leikkaa kurkusta päät pois ja leikkaa kahteen osaan. Halkaise kurkku ja kaiverra siemensisusta pois. Leikkaa ensin pituussunnassa ohuita siivuja ja leikkaa vielä nämä kahteen osaan. Leikkaa nämä pieniksi.
Halkaise tomaatti ja pienennä pieniksi paloiksi. Revi salaatti pieniin osiin.
Ota lehtipersiljasta lehdet ja leikkaa nämä pieneksi silpuksi. Onnistuu myös saksimalla mukissa tai muussa korkeassa astiassa.
Yhdistä kaikki aineet, mausta ja sekoita.
Tarjoa kastikkeena oliiviöljyä.