Kariniemen kevään 2023 uutuudet

5
(1)

Kariniemen® Kananpojan täytettyjen fileiden tuoteperhe kasvaa keväällä kahdella maukkaalla uutuudella ja suosittu Minuuttipihvi® -sarja täydentyy välimerellisellä Oliivi-Pestolla. Arjen hittituotteeksi nousseiden Kariniemen Kananpojan fileesuikaleiden kevään uutuusmaku on koukuttavan hyvä American Creamy.

Rapeat täytetyt fileet sopivat arkeen ja juhlaan

Kariniemen Kananpojan Täytetty Filee kinkku-juusto 380 g  

Kariniemen Kananpojan täytetty filee kinkku-juusto on rapeaksi pintamaustettu. Täytteenä fileessä on HK:n saunapalvikinkkua ja emmentaljuustoa. Helppoa herkuttelua arkeen ja viikonloppuun.

Gluteeniton, laktoositon, runsasproteiininen

Kariniemen Kananpojan Täytetty Filee Crispy Mozzarella 370 g

Kariniemen Kananpojan täytetty filee Crispy Mozzarella on rapeaksi pintamaustettu ja täytetty suussa sulavalla mozzarellajuustolla. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, antibiootitonta kanaa. 

Gluteeniton, laktoositon, runsasproteiininen.

Välimerellinen Minuuttipihvi® uutuus valloittaa

Suosittu Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi -perhe täydentyy uudella maulla. Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi Oliivi-Pesto 350 g ammentaa makumaailmansa Välimereltä ja pakkauksessa tutut, mureat pihvit on maustettu oliivi-pesto-pintamausteella.

Gluteeniton, laktoositon, runsasproteiininen

American Creamy on uusi, koukuttava fileesuikalemaku

Kariniemen Kananpojan Fileesuikale American Creamy 270 g on uudenlainen, herkullinen ja koukuttava maku, mikä tuo kaivattua vaihtelua tuttuun fileesuikaleeseen. Sopii erinomaisesti nopeaan ruuanlaittoon. Pieni pakkauskoko vastaa pienten kotitalouksien kasvavaan kysyntään.

Gluteeniton, laktoositon, runsasproteiininen

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 5 / 5. Arvostelut: 1

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa