Kantarelliperunapaistos

0
(0)

Ainekset:

400-500g kantarelleja (pakaste)

1pss eli 700g kypsiä Nevalan pariisinperunoita

suolaa

1 kpl kasvisfondi

1 prk eli 3,3 dl kuohukermaa

nokare  voita tai muuta rasvaa

mustapippuria rouhittuna

valkopippuria rouhittuna

noin ½ nippua kevätsipulia  silputtuna

tuoretta timjamia

Resepti

Sulata  sienet ja pilko pieneksi. Paista kuivalla pannulla nestettä pois. Lisää nokare voita ja mausteet. Paahda hetki ja lisää perunat. Anna perunoiden saada hieman väriä ja lisää kerma.  Sekoita ja anna kerman hieman keittää kasaan. Tarkista maku.

Vinkki

Sieniä ei tarvitse puristaa kuivaksi  tai siivilöidä pakastuksen jälkeen tullutta nestettä pois. Sitä  ei ole paljoa sulatuksen jälkeen ja pannu hoitaa ” kuivatuksen”.

Huomioitavaa! Käyttämäni kantarellit on ennen pakastusta esikäsitelty eli paahdettu neste pois kuivalla paistinpannulla, eli ei käytetty lainkaan rasvaa.

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 0 / 5. Arvostelut: 0

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa