Kanapullat ala Nonna

0
(0)

Resepti

Kanapulliin:

700 g kanan jauhelihaa

100 g Filos anari-juustoa

½ pussia parmesaani juustoraastetta

1 kananmuna

suolaa ja mustapippuria oman maun mukaan

1½ rkl välimeren mausteseosta

½ dl korppujauhoa, pankojauhoa tai 2 viipaletta  vaaleaa leipää pieniksi revittynä

2-3 valkosipulin kynttä pieneksi silputtuna

Murusta anari-juusto  ja  lisää kaikki muut tarveaineet. 

Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi massaksi.

Tee  tasakokoisia kanapullia. Aseta ne leivinpaperin päälle vuokaan tai uunipellille.

Paista kanapullia 200 asteessa noin 25 minuuttia tai kunnes ovat kauniin vaaleanruskeita ja ehdottomasti täysin kypsiä.

Pinaattikastike:

2 rkl voita

1-2  valkosipulin kynttä  pieneksi silpputtuna

5 dl kuohukermaa

½ pussia  parmesaanijuustoraastetta

1 pussi Pirkka babypinaatti

suolaa ja mustapippuria maun mukaan

*Maizena vaalea kastikesuuruste

Ohjeet

Sulata voi  pannulla ja lisää valkosipuli. Kuullota hetki ja lisää sitten kerma ja juustoraaste. Kiehauta näitä noin 5 minuutin ajan. Lisää joukkoon pinaatti ja mausteet. Tarkista maku.  Saosta kastiketta Maizenalla jos tarpeen.

Kaada kastike kanapullien päälle.

Tarjoa pastan, riisin tai perunan kera.

Juustona Parmareggion Parmigiano Reggiano parmesaanijuustoraaste 60 g pussi. 1 pussi riittää  koko annokseen.

nonnan kanapullat
nonnan kanapullat

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 0 / 5. Arvostelut: 0

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa