Fazerin valloittavat herkut uuden vuoden alkuun

0
(0)

Vaikka jouluinen herkuttelusesonki jääkin vuoden vaihtuessa taakse, ei pienistä makeista nautinnoista ja iloisen yhdessäolon merkeissä jaetuista herkkuhetkistä kannata luopua uudenkaan vuoden puolella. Fazer tarjoaa alkuvuoden herkutteluun houkuttelevia uutuuksia niin pieneen kuin isompaankin makean nälkään. Leikkisä Pullava sukeltaa uutuuslevyssä Karl Fazer suklaan syleilyyn ja Remix tuo kauppoihin ensimmäisen salmiakkisekoituksensa. Keksihyllyssä tervehtii rakastettu Domino, joka aloittaa 70-vuotisjuhlintansa.

Vaikka loppuvuosi onkin monella tapaa varsinaista juhlien ja herkuttelun sesonkiaikaa, niin myös alkuvuoteen mahtuu monia iloisia juhlia ja ilahduttavia herkutteluhetkiä. Uutuustuotteet sopivat vuoden alkuun mitä parhaiten, ja kauniit lahjapakkaukset soveltuvat niin pienempien kuin isompienkin juhlahetkien kruunaamiseen. Fazerin makeisuutuudet tarjoavat talvisiin hetkiin ja alkukevään ihanasti valoisampaan suuntaan taittuviin iltoihin paljon vaihtoehtoja pienen makean nälän taltuttajista isommallekin porukalle sopiviin sekoitepusseihin.

Hyväntuulinen Pullava 100-vuotiaan Karl Fazer suklaan syleilyssä

Hyväntuulinen Pullava on Suomen suosituin pullapitko. Karl Fazer Pullava 185 g uutuuslevyssä aito Fazerin Sininen kohtaa kanelisen pullan maun. Leikkisä ja iloinen Pullava tuo sopivan mausteen Suomen rakastetuimpaan suklaaseen. Lempeän kanelinen Karl Fazer Pullava on loistava valinta ihanan rentoon herkutteluun tai kahvikupillisen kanssa nautittavaksi.

Kujeileva Remix valloittaa karkkihyllyn nyt myös salmiakilla

Suomen suosituin sokerimakeisbrändi Remix on tunnettu herkullisista sekoituksistaan. Nyt Remix tuo markkinoille ensimmäisen salmiakkisekoituksensa. Remix Salmiakki 230 g on monipuolinen sekoitus tuttuja muotoja ja uusia makuyhdistelmiä ja tarjoaa herkkua sekä vähän miedomman että vahvemman makuisen salmiakin ystäville. Runsaasta pussista riittää jaettavaksi useammallekin syöjälle. Sekoitus on vegaaninen.

Isompi Ässä-pussi vie maku- ja muotoyhdistelmät uudelle tasolle

Kestosuosikki Ässä vie karkkien yhdistelyn uudelle tasolle, kun Ässä Mix & Match 380 g saapuu kauppoihin. Pussi sisältää 12 erilaista muotoa ja yhdeksän makua, mm. mustikka, mango-meloni, päärynä, cola ja lakritsi-salmiakki. Tästä isosta pussista riittää syötävää isommallekin kaveriporukalle ja vekkulien muotojen ja herkullisten makujen avulla omien makuyhdistelmien ja karkkihahmojen rakentelu on hauskempaa kuin koskaan. Ässä Mix & Match on kokonaisuudessaan vegaaninen.

Lumipantteri sukeltaa pastillirasiaan

Lumipantteripussista tutut hedelmäpantteritassut sukeltavat pastillirasiaan. Lumipantteri hedelmäpastilli 70 g rasiasta löytyvät tutut suosikkimaut ananas-mentoli, päärynä-mentoli, veriappelsiini-mentoli ja vadelma-mentoli ja se sopii mainiosti mukana kuljetettavaksi pienen makeannälän taltuttajaksi.

Kuluttajien suosikkimaku vadelmajogurtti kohtaa Kismetin rapeuden

Vadelmajogurtti on kuluttajien rakastama suosikkimaku, joka valloittaa niin patukkana, levynä kuin konvehtinakin. Nyt raikas ja marjaisa vadelmajogurttitäyte kohtaa herkullisen rapean vohvelin, kun maitosuklaalla kuorrutettu Kismet Vadelmajogurtti 41 g tuodaan kauppoihin. Vadelmajogurtti valittiin uudeksi Kismet-mauksi suuren suosion saavuttaneessa nettiäänestyksessä.

Vastustamaton rapeus ja herkullinen maitosuklaa kohtaavat uudessa Suffeli-pussissa

Rakastettu Suffeli-sarja saa uuden jäsenen, kun Suffeli Mini Crispy Snacks saapuu täydentämään Suffeli Puffi Snacks ja Suffeli Salty Snacks-pussien muodostamaa katrasta. Suffeli Mini Crispy Snacks 170 g pienet rapeat vehnäpuffit on kuorrutettu suussa sulavalla suklaalla ja takaavat nautinnollisen herkutteluhetken.  

Suosikkimaku Dumle Fudge uudessa pakkauksessa

Vuonna 2021 lahja- ja sesonkituotteena lanseerattu Dumle Fudge sukeltaa uuden vuoden kunniaksi pussiin, kun Dumle Fudge 160 g tulee kauppoihin. Dumle Fudgessa rakastetun Dumlen ikoninen maku kohtaa herkullisen suklaan tavallista Dumlea helpommin lohkeavassa ja nautinnollisella tavalla suussa sulavan fudgen muodossa.

Remix Soda Cans tarjoaa kevään kuplivimman irtokarkkiuutuuden

Fazer tuo kauppoihin kuplivan hauskan uutuuden limsatölkin muotoisia karkkeja, kun Remix Soda Cans saapuu täydentämään irtokarkkihyllyjen valikoimaa. Kahden kirpeän maun sekoituksessa maistuvat virvoitusjuomahyllystä tutut nuorten suosikit energiajuoma ja appelsiinilimonadi.

Juhlista alkuvuotta herkullisen kauniilla lahjalla

Vaikka loppuvuoteen ajoittuva joulu onkin varsinainen lahjasesonki, ei juhlia ja lahjoja sovi unohtaa myöskään vuoden kääntyessä uuteen. Kauniit suklaiset lahjarasiat soveltuvat erinomaisesti ilahduttamaan ja inspiroimaan myös talven ja alkukevään kuukausina. Karl Fazer Maitosuklaa 270 g kannustaa ja juhlistaa neljällä eri viestillä, samoin kuin Geisha Sydänrasia 225 g, joka herkillä toivotuksillaan sopii niin Ystävänpäivän, Naisten päivän kuin Äitienpäivänkin juhlintaan.

Kaikki talven ihanat uutuudet kätevästi Fazerin uutuusboksissa

Talven uutuudet ovat saatavilla jo ennakkoon Fazerin omissa kanavissa; vierailukeskuksessa, Fazerin kahviloissa ja Fazerin verkkokaupassa.

Fazerin verkkokaupassa on lisäksi pian saatavilla talven 2023 uutuusboksi, joka sisältää kaikki alkuvuoden herkullisimmat makeiset.

Fazer Uutuusboksi Talvi 2023 sisältää:

  • Karl Fazer Pullava 185 g
  • Karl Fazer rusinaa, mantelia ja venhnäpuffeja 145 g
  • Kismet Vadelmajogurtti 41 g
  • Dumle Fudge bag 160 g
  • Suffeli Mini Crisp snacks bag 170 g
  • Remix Salmiakki Mix 230 g
  • Ässä mix’n match 380 g
  • Lumi Pantteri pastillirasia 70 g

Rakastetun Dominon juhlavuosi pyörähtää käyntiin

Suomen suosituin täytekeksi, Domino, täyttää 2023 jo 70 vuotta. Tämä alun perin irtomyyntiin valmistettu rakastettu herkku kääriytyi ensimmäisen kerran tuttuun, vaaleanpuna-valkoiseen kääreeseen 1960-luvun alussa, ja vaikka pakkauksen design onkin vuosien varrella muuttunut, tutut värit ovat pysyneet. 70-vuotiaan taipaleensa kunniaksi Domino tulee pakkauksissaan ilahduttamaan ystäviään sympaattisilla ja hyväntuulisilla viesteillä ja ihanilla uutuuksilla vuoden aikana.

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 0 / 5. Arvostelut: 0

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa